Ceremoniespreker

 

Hartje. Huisstijl van Wedding and Dreams. Weddingplanner Arnhem en Nijmegen. Weddingplanner Molivos, Lesbos, Griekenland.
Een winterbruiloft. Een bruiloft op het strand van Bloemendaal. Het bruidspaar staat in een kring van bloemen met een violiste op de achtergrond  terwijl Elvira Patelias, ceremoniespreker, haar op maat gemaakte toespraak houdt.

Jullie Unieke Huwelijksceremonie

De huwelijksceremonie is het kloppende hart van jullie grote dag. 

Een prachtig moment waarop twee zielen samenkomen om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Als ceremoniespreker vind ik het een immense eer om deel uit te maken van dit bijzondere moment in jullie leven.

Jullie Liefde, Jullie Verhaal

Elk bruidspaar is uniek, en jullie liefdesverhaal is dat ook. Ik geloof sterk in het belang van luisteren, niet alleen naar wat er gezegd wordt, maar ook naar wat tussen de regels door klinkt. Door goed naar jullie te luisteren en te begrijpen wat jullie uniek maakt, creëer ik een gepersonaliseerde ceremonie die volledig bij jullie past.

Meer Dan Woorden

Mijn betrokkenheid gaat verder dan gesprekken met jullie twee. Ik hecht er waarde aan om ook met jullie familie en vrienden te spreken, zodat ik een compleet beeld krijg van jullie relatie en geschiedenis.

Wat Krijgen Jullie Als Jullie Mij Boeken?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen.
Twee vervolggesprekken, waarvan één op de locatie van de ceremonie.
Beschikbaarheid via telefoon, WhatsApp of e-mail.
Gesprekken met getuigen en/of ouders om hun perspectief op jullie liefde te begrijpen.
Een op maat gemaakte ceremonie die jullie liefdesverhaal weerspiegelt.

Beschikbaarheid in Nederland en Buitenland

Ik ben beschikbaar in heel Nederland en ben bereid om met jullie mee te reizen als jullie kiezen voor een huwelijk in het buitenland. Jullie liefde kent geen grenzen, en mijn dienst als ceremoniespreker is daarop afgestemd.

Klaar om jullie unieke liefdesverhaal tot leven te brengen tijdens een onvergetelijke ceremonie? Neem contact met mij op om het gesprek te beginnen en jullie huwelijksceremonie te laten stralen.

Elvira Patelias, ceremoniespreker, staat achter een katheder en houdt haar toespraak tijdens een bruiloft. De trouwlocatie Anafora in Utrecht is romantisch ingericht. De bruidsdecoratie bestaat uit windlichten en bloemstukken met gipskruid en witte rozen.
Trouwen op het strand van Molivos, op het eiland Lesbos in Griekenland. Een prachtige trouwlocatie! Elvira Patelias, die hier jaren heeft gewoond, helpt  graag jullie droombruiloft hier te realiseren. Zij is weddingplanner, dagcoordinator , ceremoniesprek
Trouwceremonie. Elvira Patelias, ceremoniespreker, houdt haar toespraak terwijl het bruidspaar elkaars handen vasthoudt. Een tropische bruiloft in Nederland!  De Jungledome in Centerparcs Heijderbos is een geweldige trouwlocatie voor als jullie iets uniek