Contact

Hartje. Huisstijl van Wedding and Dreams. Het hartje staat voor liefde en een unieke, op maat gemaakte bruiloft in Nederland en op het Griekse eiland Lesbos.
Elvira Patelias, weddingplanner, ceremoniemeester, ceremoniespreker en eigenaar van Wedding and Dreams staat op de foto met haar telefoon in haar hand. Plan een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in.

Lieve aanstaande bruid en bruidegom,

Jullie reis naar een onvergetelijke bruiloft begint hier. Als jullie op zoek zijn naar een ontspannen en persoonlijke samenwerking, dan ben ik er om jullie te helpen. Geen vraag is te gek, geen droom is te groot. Samen zullen we jullie ideeën tot leven brengen en jullie huwelijksdag onvergetelijk maken.

 

Jullie kunnen op verschillende manieren contact met mij opnemen:

Vul het contactformulier in, stuur mij een mail of bel/app mij op het volgende nummer: 06-17704591

Jullie dromen staan op het punt werkelijkheid te worden, en ik sta klaar om samen met jullie de reis te beginnen. Laten we samenwerken om jullie huwelijksdag perfect te maken.

Tot snel!

Elvira

Het vliegtuigje met de stippellijn hoort bij de huisstijl van Wedding and Dreams. Het staat voor de reis naar de huwelijksdag toe, die leuke verassingen bevat.