Trouwen in Griekenland

 

Wedding and Dreams, secondary logo. Het vliegtuigje staat voor de onstpannen reis die Elvira Patelias, weddingplanner, ceremoniemeester en Ceremoniespreker, met jullie maakt. Jullie unieke liefde verdient een unieke bruiloft.

Op het prachtige eiland Lesbos

 

Destination wedding. Trouwen in het buitenland. Bruidspaar staat op het strand van Molivos, op het eiland Lesbos in Griekenland. Een prachtige trouwlbestemming! Droombruiloft.

Trouwen in het Zonnige Griekenland 

Dromen jullie van een huwelijk in het buitenland? Van jullie eigen destination wedding? Overwegen jullie een prachtige trouwlocatie in Griekenland? Jullie droom kan werkelijkheid worden!

Trouwen in het zonnige Griekenland is niet alleen een huwelijksceremonie; het is een ware beleving van Griekse gastvrijheid, overvloedig mooi weer, heerlijk eten en het gevoel van eeuwigdurende vakantie. Dit is een uniek moment waarbij jullie jezelf kunnen onderdompelen in de betoverende schoonheid van dit schitterende land terwijl jullie jullie liefde vieren. 

Trouwen op Lesbos

Lesbos is een verborgen parel, een hidden gem zoals het in het Engels wordt genoemd! Een prachtig groot eiland met vele mooie plekken! Op zoek naar iets unieks? Dan is Lesbos de juiste keuze! Hier geen massa toerisme en overvolle stranden. Een authentieke plek, ideaal voor een bruiloft.

Dit betoverende eiland is mijn specialisatie. Ik heb ruim twaalf jaar in het plaatsje Molivos gewoond.  Als een Grieks sprekende professional begrijp ik de cultuur van binnenuit. Mijn man is Grieks, wat ons een diepgaande connectie geeft met de lokale gemeenschap. Dankzij mijn uitgebreide kennis van Lesbos kan ik jullie niet alleen helpen de perfecte trouwlocaties en fotoshoot-plekken te ontdekken, maar ook om met vertrouwen in contact te komen met lokale leveranciers en de Griekse charme te ervaren. 

Trouwen in Griekenland. Trouwen op Lesbos,  de trouwbestemming voor een droombruiloft. Bruidspaar staat in de haven van Molivos voor een restaurant. Relaxte bruiloft.
Trouwen in Griekenland. Bruidspaar in Molivos, Lesbos, Griekenland. Het stel staat voor een klein kerkje in de haven van Molivos. Griekse bruiloft. Unieke trouwbestemming.

Een Eiland Vol Mogelijkheden

Lesbos is een eiland van ongekende schoonheid en diversiteit. Of jullie nu verlangen naar een grootschalig feest, een intieme micro bruiloft, of een romantische elopement, alles is mogelijk! Het eiland biedt talloze mogelijkheden.

Laten wij samen  jullie Droom Vormgeven

Griekenland biedt niet alleen een adembenemend decor voor jullie huwelijksdag, maar ook de belofte van een blijvende herinnering aan dat typische Griekse levensgevoel. Ik ben hier om jullie te helpen bij de bruiloftsplanning en om jullie droombruiloft in Griekenland te verwezenlijken. Samen zullen we de perfecte locatie kiezen, de logistiek plannen en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, zodat jullie je volledig kunnen richten op het vieren van de liefde.  Klik op de contactpagina-link om het gesprek te beginnen en jullie huwelijksdroom in Griekenland werkelijkheid te maken.

Trouwen in Griekenland. Trouwen in Molivos, Lesbos. Bruidspaar staat in de haven van Molivos met het kasteel van Molivos op de achtergrond. Griekse cultuur. Grieks feest.
Trouwen in Griekenland. Bruidspaar staat op het strand van Molivos, Lesbos, Griekenland. De bruidegom houdt de sluier van de bruid vast. Een romantische bruiloft op een Grieks eiland. Betoverende trouwlocatie.