Weddingplanning

Hartje, secondary logo van Wedding and Dreams. Het hart staat voor liefde.  Jullie liefde, jullie bruiloft is uniek en verdient een persoonlijke aanpak en maatwerk.
Huwelijksceremonie. De bruidegom doet de trouwring om bij de bruid.  Het is een prachtige, unieke trouwring gemaakt door Hester Vonk Noordegraaf. Trouwen op het strand. Winterbruiloft.

Jullie Droombruiloft Realiseren met mij als weddingplanner

Bij het organiseren van jullie droombruiloft komt enorm veel kijken! De keuzes lijken eindeloos en de to-do lijst groeit snel. Laat dat jullie niet ontmoedigen, want jullie trouwdag hoort een van de mooiste dagen van jullie leven te zijn. Dat is waar ik, als jullie persoonlijke weddingplanner, in beeld kom.

Ontspan en Geniet van de Voorpret

Om te voorkomen dat jullie uitgeput bij jullie huwelijksdag aankomen en echt kunnen genieten van de periode voor jullie grote dag, is het handig om een weddingplanner in te schakelen. Op die manier kunnen jullie ultiem genieten van alle voorpret zonder de stress van het plannen en organiseren.

Of jullie nu een druk leven hebben, plannen niet jullie sterke punt is, of gewoon wat extra ondersteuning wensen, ik ben er om te helpen.

Persoonlijk Advies en Begeleiding

Als weddingplanner adviseer, ondersteun en begeleid ik jullie op weg naar jullie huwelijk. Na het kennismakingsgesprek  beginnen we met een gesprek waarin ik jullie wensen en visie voor de grote dag in kaart breng. Samen stellen we een plan op dat perfect bij jullie past.

Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal zaken zelf op te pakken en bepalen jullie uiteindelijk wat er gebeurt. Zo wordt het echt jullie dag, maar zonder gedoe.

Vier Opties, Jullie Keuze

Ik begrijp dat elke bruidspaar uniek is, en daarom bied ik verschillende opties aan:

  • Weddingplanning A tot Z inclusief op de dag zelf de dienst ceremoniemeester
  • Weddingplanning  exclusief de dienst van ceremoniemeester
  • Gedeeltelijke planning
  • Last-minute hulp

Jullie hebben de controle, en ik ben hier om jullie wensen te vervullen. Samen maken we van jullie trouwdag een onvergetelijk moment.

Laten We Beginnen

Jullie droombruiloft begint hier. Neem contact met mij op en vertel mij meer over jullie ideeën en behoeften. Ik sta klaar om jullie te ondersteunen, of het nu gaat om het organiseren van elk detail of het verlichten van de last-minute stress. Laat mij jullie helpen om van jullie trouwdag de perfecte start van jullie leven samen te maken.

Klik op die contactpagina-link om het gesprek te starten en de weg naar jullie droombruiloft te plannen.

 

Een bruid zit in haar gepersonaliseerde kimono voor een kaptafel tijdens de "getting ready".  De kimono, gemaakt door Aim your Wedding,  is zalmroze en op de rug staan bloemen met de tekst "Mrs". Een romantische bruiloft. Tropische bruiloft.

Wat kan ik als Weddingplanner voor jullie betekenen? Een greep uit mijn werkzaamheden:

 

- Ideeën aandragen voor creatieve uitnodigingen, bedankjes, openingsdans, etc.

- Advies geven over stoelschikking, ceremonie, diner, tafelschikking, etc.

- Budget beheer

- Globale planning vanaf het inhuren tot na de bruiloft. Inclusief deadlines en doorlooptijden

- Opstellen en delen van het draaiboek

- Logistieke planning 

- Ceremoniemeester

Twee trouwjurken hangen aan een hanger . Een witte trouwjurk die tijdens de trouwceremonie wordt gedragen en een goud met paletten afgezette bruidsjurk voor het huwelijksfeest. Deze budget vriendleijke jurken komen van Dreamsdresses uit Arnhem. Budget bru