Werkwijze

Hartje. Huisstijl van Wedding and Dreams. Het hartje staat voor liefde en jullie droombruiloft in Nederland of op Lesbos, Griekenland. Bruiloftleverancier.
Winterbruiloft op het strand. De bruidsfotograaf heeft deze prachtige foto van de bruid gemaakt terwijl zij op het strand danst met haar bruidslaarsjes aan. Een alternatieve bruiloft.

Mijn Werkwijze - Jullie Reis naar een Droombruiloft

Het begint allemaal met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, want jullie trouwdag is een reis en het is belangrijk dat we goed met elkaar overweg kunnen. Laten we elkaar leren kennen en bespreken wat jullie voor ogen hebben. 

Na ons gesprek en als jullie besluiten met mij samen te werken, stel ik een op maat gemaakte offerte voor jullie op. Zodra jullie akkoord gaan, ontvangen jullie een uitgebreide vragenlijst om in te vullen. We plannen ook een vervolggesprek in, want ik wil jullie snel leren kennen en jullie wensen tot in detail begrijpen. Ik luister niet alleen naar wat jullie willen, maar ook naar wat jullie niet willen.

Vervolgens begint mijn creatieve proces, waarbij ik een gedetailleerde planning opstel. Elk bruidspaar en elke bruiloft is uniek, en ik ben gepassioneerd om op zoek te gaan naar de elementen en diensten die perfect bij jullie passen. Mijn aanpak is allesbehalve standaard; ik lever maatwerk.

 

Destination wedding in Molivos, op het eiland Lesbos in Griekenland. Een trouwceremonie op het strand! Bruidsboeket van olijftakken en bougainvillea ligt samen met de bruidsschoenen op een stuk drijfhout. Wedding and Dreams verzorgt jullie droombruiloft .

Jullie Unieke Reis naar een Droombruiloft

Jullie bruiloft is een unieke reis, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat elk moment er perfect bij past. Of jullie nu dromen van een groots feest, een intieme ceremonie, een bruiloft in het buitenland of iets daar tussenin, mijn aanpak is flexibel en afgestemd op jullie visie.

Stressvrij Genieten

Mijn doel is om jullie huwelijksplanning stressvrij en plezierig te maken, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de aanloop naar jullie grote dag. Laat de details en organisatie aan mij over, zodat jullie je kunnen concentreren op het koesteren van jullie liefde en het voorbereiden op de volgende fase van jullie leven samen.

Klaar om jullie reis naar een droombruiloft te beginnen? Neem contact met mij op en laten we samen de eerste stap zetten op weg naar een onvergetelijke bruiloft.

 

Een bruiloft in Griekenland  met Griekse bruidssieraden. De ketting en oorbellen zijn van rosé goud en de trouwring van witgoud, een prachtige combinatie! Wedding and Dreams organiseert bruiloften op het eiland Lesbos in Griekenland.